ESPA 2025, S.L.

previous arrownext arrow
Slider

LOCALITZACIÓ: BANYOLES

ANY: 2008 – 2020

TREBALLS REALITZATS: Projectes de legalitzacions elèctriques, legalització de grups electrogens, legalitzacions tèrmiques i de gas.

ESPA és una empresa emblemàtica de Banyoles, creada l’any 1962 i fins a l’actualitat, ha desenvolupat la seva activitat al voltant del disseny, producció, distribució i innovació de bombes, sistemes i equips de gestió de l’aigua per al sector domèstic i residencial.

L’empresa disposa de diverses naus industrials i locals al Pla de l’Estany, on es desenvolupen tasques que van des del disseny, fabricació, administració i serveis, emmagatzematge i distribució. En aquests establiments EnErGi ha realitzat nombrosos projectes de legalització d’instal·lacions, tals com instal·lacions elèctriques en BT, legalitzacions de grups electrogens, legalitzacions tèrmiques i de receptores de gas.