INSTAL·LACIÓ TÈRMICA A OLLERS «Cal Parent»

005TeresaRebull-insttermica-20051
005TeresaRebull-insttermica-20054
005TeresaRebull-insttermica-20052
005TeresaRebull-insttermica-20053
previous arrow
next arrow

LOCALITZACIÓ: OLLERS (Girona)

ANY: 2005

TREBALLS REALITZATS: Instal·lació solar tèrmica per l’escalfament d’una piscina coberta.

Es tracta d’una piscina coberta de nova construcció de la qual es vol fer un ús tal que es pugui allargar al màxim la temporada de bany.

La utilització de les piscines es limita a uns pocs mesos durant l’estiu quan es tracta de piscines descobertes. Amb l’aportació de l’energia solar i l’aplicació d’una manta tèrmica*, és possible allargar substancialment la temporada de bany per aquest tipus de piscines.

Optimitzar el disseny d’una instal·lació solar tèrmica, consisteix en procurar que la radiació solar sigui el màxim d’aprofitada per la generació d’aigua calenta i reduir d’aquesta manera la factura procedent del consum d’energies convencionals en els casos que sigui aplicable.