Empresa

UN EQUIP D’ENGINYERIA AL SERVEI DE PARTICULARS, EMPRESES I INSTITUCIONS PER DONAR FORMA ALS PROJECTES DEL FUTUR.

SOM INSTAL·LADORS D’ENERGIES RENOVABLES. SABEM QUIN ÉS EL MILLOR PROJECTE D’ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA PER A CADA CLIENT.

Energi és una empresa ubicada a Banyoles (Girona), nascuda l’any 2005 amb l’objectiu de posicionar-se com enginyeria de referència en l’àmbit de les energies renovables i l’eficiència energètica. També des del naixement, i gràcies la formació del seu equip multidisciplinar, Energi ha prestat serveis tècnics en projectes d’enginyeria i consultoria tècnica, acumulant una dilatada experiència en projectes de legalització d’instal·lacions, obres i activitats, tant en el sector residencial, terciari com industrial.

Cal destacar les instal·lacions que Energi ha executat en l’àmbit de les energies renovables, especialment en energia solar fotovoltaica, tèrmica, biomassa i biogàs. En el cas concret del biogàs, Energi va empènyer la creació de la companyia APERGAS l’any 2008, empresa de referència en el sector, dedicada a promoure, construir i gestionar plantes de biogàs.

A partir de l’any 2013 Energi va consolidar la seva estructura amb l’objectiu d’oferir més i millor servei en relació als projectes de generació d’energia (especialment fotovoltaica), estalvi i eficiència energètica. En conseqüència va crear la seva divisió d’empresa instal·ladora, oferint tecnologia, instal·lació i manteniment de sistemes de generació energètica i estalvi energètic

ENERGI · Avinguda Països Catalans, 238 17820 Banyoles Girona Tel.: +34 972 57 69 66 Facebook LinkedIn YouTube Política de cookies
Danzai Software